Irland

Irland

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Irland. Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Irland

I dag klär sig världen i grönt

I dag, den 17 mars, firas St Patrick’s Day – och blir lite grönare då kända sevärdheter världen runt kommer att lysa upp i grönt. 

Det här är världens främsta turistattraktion

Världens främsta turistattraktion har utsetts. Och det är inte Eiffeltornet eller Akropolis – utan ett Titanic-museum på Irland. 

Irlands vilda västkust

Dramatiska landskap och charmiga pubar förför på Irlands vilda västkust. Här på andra sidan Dublin är gräset vackert, gästvänligt – och kanske också lite grönare...

Ett bad på slottet i Cork

På Irland, på samma mark som en tusenårig slottsruin, ligger numera ett hypermodernt spa. Nyöppnade Capella Castlemartyr är ett hotell som osar av En förlorad värld, inrymt i precis samma sorts herrgård som Castle Marchmain i tv-serien, men med alla nutidens bekvämligheter.

Hotspot i Dublin

Dublin har fått en ny hotspot i The Shelbourne, ett hotell där rummenvisserligen kostar en hel del men där chansen faktiskt är ganska storatt du springer på Bono nere i puben, The Horseshoe Bar.