Storbritannien

Storbritannien

Här har vi samlat alla våra texter och artiklar om Storbritannien.  Här hittar du mängder av tips på hotell, restauranger, barer, shopping och sevärdheter inför din resa. 

 

Artiklar om Storbritannien

London: Gym blev restaurang

Var ska man öppna en ny topprestaurang i London? I en gammalt idrottshall från 1800-talet förstås.

Londons bästa adresser just nu

RES bloggare Cajsa Lykke Carlson ger sina sju bästa tips för din Londonresa.

Bakåtlutat i Bristol

Sätten att göra Bristol rikt och berömt har haft både sina mörka och ljusa stunder. I dag är denna kustnära storstad i sydvästra England en blomstrande bohemdröm med sant lokalpatriotiska invånare. RES möter en stad i full kontrast, från stillsam bykänsla i Clifton Villages viktorianska kvarter till konstaktivister i väggmålningarnas Stokes Croft. 

Coolaste platserna i London i sommar

Ska du till London i sommar? RES Londonbloggare Cajsa tipsar om Londons coolaste adresser just nu. 

Oroliga tider - så påverkas resandet av kriser

Många oroas över att åka till platser som drabbats av terrordåd eller andra kriser. Men enligt experterna finns ingen anledning att boka om resan.

Hungrig i London? Här är våra tips!

London är ett paradis för matälskaren. RES Londonbloggare Cajsa Lykke Carlson tipsar om var du ska äta och vad. 

Modellens bästa shoppingtips till London

Tess Montgomery Chamberlain är Stockholmstjejen som blev Londonbo för nästan tolv år sedan. På dagarna springer hon fram och tillbaka på Londons gator mellan castingar för jobbet som modell och kvällarna tillbringas hemma i Clapham bloggandes om mode, skönhet, inredning och livet i den brittiska huvudstaden. Här är hennes bästa shoppingtips, perfekt för dig som redan har varit på Harrods och Primark.

Av: Tess Montgomery Chamberlain

10 historiska dagsutflykter från London

Hotell i London

Strunta i London för en dag och upptäck omgivningarna istället. Många av södra Englands historiska platser når du över dagen med tåg från London. Vi bad Englandsvännen Bosse Bjelvenstedt om tio av hans favoritplatser.

Av: Bosse Bjelvenstedt 

7 heta tips till London

Ska du till London i vår? Här bjuder RES bloggare Cajsa Lykke Carlson på sina bästa tips till staden – från prisvärd sushi till var du hittar en bit av Manhattan i den brittiska huvudstaden. 

London får Proseccofestival

Proseccofantaster: glöm Italien. I maj kommer proseccoproducenter från norra Italien till London för att lära Londonborna om den bubbliga drycken.